Inici pàgina
Segueix-nos:
Title Image
Home / Qui som

Neus Suàrez | Moda íntima

MÉS DE 75 ANYS D'EXPERIÈNCIA

La firma Neus Suàrez neix a Manresa l’any 1945. En un pis del Passeig Pere III d’aquesta mateixa ciutat, durant més de  cinquanta anys i de la mà de la seva propietaria Neus Suàrez “la cotillaire” que donarà tot el seu servei i dedicació al públic femení, guanyant any rere any un gran prestigi dins el món de la llenceria i la cotilleria.

Neus Suàrez, coneixedora de les necessitats del sector, juntament al seu taller de cosidores professionals, destaca pel seu acurat servei d’ajustos i arrenjaments fets a mida de forma artesanal. Aquest fet aconsegueix que la seva fama arribi molt més enllà de la ciutat de Manresa i que faci el salt també a la resta de Catalunya.

Cap a l’any 1995 la fundadora opta per jubilar-se i cedir el negoci als seus nebots: la Neus Suàrez Vilanova i el seu germà David, que han viscut des de petits, i des de ben a prop, el món de la cotilleria i la roba íntima.

Els dos germans formen un tàndem perfecte i agafen molt il·lusionats les regnes del negoci. Es complementen, combinant  l’emprenedoria d’en David i la senzillesa i el tracte proper de la Neus. 

L’any 1998 aquell pis es fa petit I és l’hora de fer un salt. Veuen que han de d’ampliar l’oferta i oferir més comoditat a les seves clientes amb un espai més gran. S’enamoren d’un local del carrer Carrió de Manresa i accepten el repte de rehabilitar-lo i obrir-se a un nou mercat però sempre mantenint la filosofía de la Neus Suarez. 

Amb quest nou espai complementen la venda de roba femenina amb la roba íntima masculina, i amplien el seu catàleg de productes amb diversitat de complements i articles de roba que el local permet exposar de forma brillant.

En aquests baixos del carrer Carrió 29, rehabilitats amb tant amor i il·lusió, Neus Suàrez – Moda Íntima, us segueix atenent amb la mateixa dedicació del primer dia i amb el compromís de més de setanta-cinc anys al servei de tots vosaltres.

75

Anys

Atenent les vostres necessitats en moda íntima femenina.

20

anys

Donant resposta a la demanda de moda íntima masculina.

45

Marques

Firmes de prestigi mundial i de preus variats.

cotilla
neussuarez_cotilla
neussuarez_costura
neussuarez_quisom
neussuarez_tradicio
neussuarez_confeccio
neussuarez_antic